Hapa te thjeshte drejt leximit te kuranit

Beschreibung des Verlags

Një set i shkëlqyer ndihmash për studim i programuar për fillestarë. Ky libër përfshin të gjitha bazat e të nxënit, si të lexohet Kurani dhe përdor një qasje hap pas hapi duke filluar nga njohja e shkronjave e deri në leximin e vargjeve apo ajeteve nga Kurani.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2016
5. Februar
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
80
Seiten
VERLAG
Wisdom Publications
GRÖSSE
38.3
 MB

Kund:innen kauften auch

2016
2010
2012
2012
2013
2014