Julhjärtat 1-4: Erotisk julserie

    • Vorbestellbar
    • Erwartet am 1. Nov. 2022
    • CHF 2.50
    • Vorbestellbar
    • CHF 2.50

Beschreibung des Verlags

Julhjärtat är en spännande erotisk deckarserie om Noëlle som blir vittne till ett mystiskt rån kring juletid. Det visar sig att en ensam man har lyckats stjäla rubinen "Julhjärtat" som operadivan Sarah Mailer ska bära när hon spelar Nattens drottning i Trollflöjten under den stora julkonserten.

Den erotiska deckarserien "Julhjärtat" innehåller följande delar: "Ett hett förflutet", "Polis i tjänst", "Dubbla stakar" och "Operasångerskans tungspel".

Julen närmar sig när Noëlle bevittnar ett rån och den stilige polismannen Johan Linder tar kontakt med henne för att få upplysningar om fallet. Det visar sig att en ensam man lyckats stjäla den enorma rubinen \"Julhjärtat\" som operadivan Sarah Mailer ska bära under den stora julkonserten. Samtidigt flyttar ett välkänt ansikte från det förflutna in i lägenheten bredvid. Det blir många heta möten, men Noëlle kan inte sluta fundera på vad som egentligen hände under rånet?

Emma Silver är en pseudonym för en etablerad författare vars böcker är översatta till flera språk. Författaren skriver gärna om relationer, både i och utanför sängkammaren. Emma skriver erotik i genren erotic noir, där hon blandar erotik med en rejäl dos spänning.

GENRE
Liebesromane
VERFÜGBAR
2022
1. November
SPRACHE
SV
Schwedisch
UMFANG
44
Seiten
VERLAG
Saga Egmont Swedish
GRÖSSE
365.9
 kB

Mehr Bücher von Emma Silver

2022
2022
2022
2022
2022
2022