Beschreibung des Verlags

Ky libërth ka për qëllim të përfshijë këshillat më të rëndësishme për shërimin dhe largimin e brengave shpirtërore. Libri në fjalë është botuar me lejen e birit të autorit, dijetarit Abdullah ibën Abdurrahman es-Se'adij, Allahu e shpërbleftë me të mirat e Tij!

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2013
20. Oktober
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
24
Seiten
VERLAG
DawaTools
GRÖSSE
44.4
 kB

Kundenrezensionen

Ismogismo ,

Për Librin

Alluhu ju shpërbleft, për këtë libër të mrekullueshëm.