Beschreibung des Verlags

Ky libërth përmban tema që trajtojnë disa çështje bazë të besimit islam. Qëllimi i këtyre materialeve është që njerëzve t’u sqarohet se çfarë në të vërtet është Islami dhe në çfarë vlerash aspiron.”

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2014
16. Februar
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
32
Seiten
VERLAG
DawaTools
GRÖSSE
39.3
 kB