Beschreibung des Verlags

Ky eshte nje perkthim letrar, modern dhe besnik i Kuranit te Shenjte ne gjuhen shqipe nga Myfti Salih F. Hoxha (1917-1995), klerik dhe intelektual prominent ne Shqiperi. Kurani eshte horizont i hapur per te gjithe. Kurani nuk eshte liber lutjesh, por platforme e jetes, nga higjiena personale ne mbarevajtjen e familjes dhe te shoqerise. Kurani do te vazhdoje te ushtroje ndikim gjithnje e me te madh ne shoqerine njerezore.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2014
9. September
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
491
Seiten
VERLAG
Kudret Hoxha
GRÖSSE
685.1
 kB

Kundenrezensionen

Jeton Rudaj ,

Eselamu Alejkum

Shum mir është

Por kam një pytje
Ku muj më gjetë kuranin më per kthim të ( sherif Ahmeti ) nese e dini ju lutem të me trgoni ju persh..... eselamu Alejkum