Beschreibung des Verlags

Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2013
3. November
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
111
Seiten
VERLAG
DawaTools
GRÖSSE
119.5
 kB