Minus Optsprezece Grade

    • CHF 8.00
    • CHF 8.00

Beschreibung des Verlags

O urmărire în mare viteză cu maşinile se încheie cu o tragedie, în timp ce una dintre maşini plonjează de pe cheiul din portul Helsingborg Pe scaunul şoferului se află unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din domeniul IT din Suedia. Primele indicii duc cu gândul la accident, dar o examinare mai atentă a cadavrului arată că acesta a fost îngheţat. Mai ciudată însă este data morţii: cu două luni înainte de accidentul din port. Au trecut doi ani de la evenimentele din Victimă fără chip. Fabian Risk a profitat de liniştea de la serviciu pentru a se concentra asupra familiei, în timp ce, peste strâmtoare, în Danemarca, Dunja Hougaard a îmbrăcat încă o dată uniforma, de această dată ca poliţist. Când o persoană fără adăpost este omorâtă în mod brutal în bătaie, Dunja nu se poate abţine şi începe o anchetă proprie. Curând, indiciile o poartă în Suedia şi la Helsingborg, unde Risk investighează cazul bizar al milionarului îngheţat.

„Mi-a plăcut Victimă fără chip, a doua carte din seria Fabian Risk a lui Ahnhem, şi m-am grăbit să cumpăr acest nou roman, a cărui acţiune are loc doi ani mai târziu. L am citit într-un weekend. Dacă nu sunteţi deja fan al acestei serii extraordinare, începeţi cu Al nouălea mormânt şi citiţi toate cele trei cărţi la rând. Atmosfera este înfrigurată, iar intrigile grozave. Nu le veţi putea lăsa din mână.“ Globe and Mail, Canada

„Vă va bântui mult timp după ce aţi terminat de citit... Jos pălăria în faţa lui Ahnhem.“ Kirkus Reviews, SUA

„Un thriller extrem de vizual, cu un ritm înfricoşător de alert.“ Dagens Nyheter, Suedia

„Stefan Ahnhem este la înălţimea colegilor săi scandinavi în ceea ce priveşte suspansul şi violenţa. Cu toate acestea, Fabian Risk, eroul său, este foarte uman... Rezultatul este o serie de romane extrem de captivante.“ Westdeutsche Zeitung, Germania.

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2020
21. September
SPRACHE
RO
Rumänisch
UMFANG
608
Seiten
VERLAG
Litera Media Group
GRÖSSE
3.4
 MB

Mehr Bücher von Stefan Ahnhem

2014
2017
2015
2016
2020
2020