Beschreibung des Verlags

Këshillë: Misjonerët mundohen të përhapin krishtërimin, Çifutët mundohen të përhapin fenë dhe mëndimet e tyre të shtrembëra, shtëpia botuese Hakikat me qendër ne Stamboll mundohet të përhapë Islamin, ndërsa masonët mundohen të zhdukin fenë. Ata që janë të mençur e të ditur arrijnë ta kuptojnë se cila nga këto është e drejtë dhe duke ndihmuar për përhapjen e kësaj bëhen shkak për shpëtimin e të gji

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2013
14. Oktober
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
188
Seiten
VERLAG
Hakîkat Kitâbevi
GRÖSSE
179.9
 kB

Mehr Bücher von M. Sıddık Gümüş