• CHF 25.00

Beschreibung des Verlags

A e dije se profetët e së kaluarës hetonin dhe kërkonin për këtë shpëtim të madh që duhej të na zbulohej? Ata nuk mund ta imagjinonin si do t’u vinte njerëzve ky shpëtim i madh, por ne jemi të bekuar ta marrim këtë shpëtim! Ne e kemi marrë shpëtimin, sepse dikush na ka folur për të. Në këtë libër, ungjilltari Dag Heward-Mills na nxit që jo vetëm ta kuptojmë shpëtimin tonë të madh, por edhe na mëson si ta ndajmë këtë ungjill të madh të shpëtimit me të tjerët. Le të bëjë gjithsecili prej nesh punën e një ungjilltari!

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2019
3. April
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
471
Seiten
VERLAG
Dag Heward-Mills
GRÖSSE
1
 MB

Mehr Bücher von Dag Heward-Mills

2019
2018
2018
2019
2011
2019