• CHF 9.00

Beschreibung des Verlags

Først brænder træerne
Så åbnes portene til helvede
Få dage før sin studentereksamen forsvinder Lukas. Tre uger senere bliver han fundet, bevidstløs og med voldsomme skader. Ingen ved, hvad der er sket med ham, ikke engang ham selv. Tidligere er to andre fra byen også forsvundet, men Lukas er den eneste, der er kommet tilbage.

 Ti år senere vender Lukas tilbage til sit barndomshjem, plaget af uvisheden om, hvem det var, der ødelagde hans liv. På den anden side af gaden bor en mand, der aldrig har forliget sig med, at han ikke ved, hvad der skete med hans datter, da hun forsvandt. Og han tror, at Lukas sidder inde med svaret.

 Samtidig flytter Anna og David ind i byens gamle præstegård. Her vil de begynde et nyt liv sammen. Men huset vækker en stærk uro hos Anna. Da hun finder et jernkors gravet ned i haven, forstår hun, at der er noget helt galt.


SYGE SJÆLE er Kristina Ohlssons første gyser.

KRISTINA OHLSSON er født i 1979 og opvokset i Kristianstad, hvor SYGE SJÆLE foregår. Hun har tidligere arbejdet som sikkerhedspolitisk analytiker og som counter-terrorism officer. Siden 2012 har hun levet af sit forfatterskab, som ud over krimiserierne om Fredrika Bergman og Martin Benner tæller flere børnebøger samt en fagbog om immigrationspolitik.

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2016
4. Oktober
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
400
Seiten
VERLAG
Forlaget Modtryk
GRÖSSE
1.2
 MB

Mehr Bücher von Kristina Ohlsson