Beschreibung des Verlags

Nëse të pyet dikush: Cilat janë tre themelet që çdo njeri duhet t’i dijë, përgjigju: Ta njohë njeriu Zotin, fenë dhe pejgamberin e vet – Muhammedin, lavdia dhe mëshira qofshin mbi të.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2013
25. November
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
17
Seiten
VERLAG
DawaTools
GRÖSSE
17.5
 kB