• CHF 11.00

Beschreibung des Verlags

Denne ordbog indeholder mere end 3000 tyske ord og sætninger, som er grupperet efter emne for at gøre det lettere for dig at vælge, hvad du vil lære først. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordbøger til at slå ord op på et af de to sprog. De tre dele gør tilsammen bogen til en fremragende ressource for studerende på alle niveauer.

Hvordan bruger man denne bog med tyske ordforråd?
Er du ikke sikker på, hvor du skal begynde? Vi foreslår, at du først gennemgår kapitlerne om verberne, adjektiverne og sætningerne i første del af bogen. Dette vil give dig et godt grundlag for yderligere studier og allerede nok tysk ordforråd til basal kommunikation. Ordbøgerne i anden halvdel af bogen kan bruges, når det er nødvendigt at slå ord op, du hører på gaden, tyske ord, du ønsker at kende oversættelsen til, eller blot for at lære nogle nye ord i alfabetisk rækkefølge.

En sidste bemærkning:
Ordforrådsbøger har eksisteret i hundredvis af år, og som med så mange ting, der har eksisteret i lang tid, er de måske ikke særligt moderigtige og lidt kedelige, men de fungerer normalt rigtig godt. Sammen med delene i basisordbogen i tysk er denne bog med tysk ordforråd en fantastisk ressource til at støtte dig gennem hele læringsprocessen, og den er særligt praktisk på de tidspunkter, hvor der ikke er internet til at slå ord og sætninger op med.

GENRE
Nachschlagewerke
ERSCHIENEN
2017
10. April
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
89
Seiten
VERLAG
Pinhok Languages
GRÖSSE
532.7
 kB

Mehr Bücher von Pinhok Languages