Красива тайн‪а‬

'Beautiful Secret' by Christina Lauren - Bulgarian Edition /е-книга на български

    • $5.500
    • $5.500

Descripción editorial

Сдържан британец. Приключенски настроена американка. 

Международният скандал се очертава да е доста разгорещен.


Руби Милър е шокирана, когато шефът й съобщава, че я изпраща на продължителна командировка в Ню Йорк. Тя е сред най-обещаващите млади инженери в Лондон и е сигурна, че професионално ще се справи със задачата. Това, което я притеснява е, че ще трябва да прекара месец в работа с Найл Стела – изпълнителен директор на компанията и „най-сексапилният мъж на планетата”. Въпреки увлечението си по него Руби не е сигурна дали Найл въобще знае за съществуването й…

Найл Стела мисли единствено и само за работата си. Кариерата е неговият живот и той до такава степен й се е отдал, че не забелязва нищо друго. Дори и жените. Докато в един прекрасен ден, без дори да подозира откъде му е дошло, се оказва на колене пред най-красивото момиче, което някога е виждал.

Найл се е развел наскоро и по принцип не е човек, който се отпуска лесно. Но веднъж поставила си за цел да му помогне да преодолее притеснението си, за Руби няма връщане назад. Въпросът е дали връзката, която са изградили, ще приключи с края на пътешествието им?

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2015
18 de abril
IDIOMA
BG
Búlgaro
EXTENSIÓN
376
Páginas
EDITORIAL
Егмонт
VENTAS
Egmont Bulgaria EAD
TAMAÑO
5.5
MB

Más libros de Кристина Лорен & Christina Lauren

2022
2021
2020
2015
2014
2014

Otros clientes también compraron