Amurgul zeilor. 2012, calendarul mayaș și întoarcerea extratereștrilor

    • $5.500
    • $5.500

Descripción editorial

Cea mai indrazneata lucrare a lui Von Däniken din ultimii ani!

Pe inaltimile Anzilor bolivieni la 4.000 de metri deasupra nivelului marii se afla ruinele stravechiului oras Puma Punku un oras care pur si simplu nu putea fi construit de catre locuitorii lui din Epoca Pietrei.

Conform calendarului mayas in decembrie 2012 zeii se vor intoarce din indelungata lor calatorie si isi vor face din nou aparitia aici pe Pamant. Da asa-numitii zei – de fapt extraterestrii – se vor intoarce intr-adevar! Vom trai intalnirea cu zeii.

Numai ca orice om inzestrat macar cu un dram de minte stie ca o calatorie interstelara este imposibila din cauza distantelor colosale pe care le-ar implica! Și ca extraterestrii n-au c*m sa semene cu noi! Ei bine dragi cititori eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una cate una!

In stilul sau imposibil de imitat Erich von Däniken desfiinteaza prejudecatile celor care inca mai pun sub semnul intrebarii existenta civilizatiilor extraterestre cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cărțile sale ridica inteligenta umana la standardele unui dialog cu civilizatiile interstelare.

Erich von Däniken este fara doar si poate cel mai citit si mai imitat autor non-fiction din lume. A publicat prima (si cea mai cunoscuta) carte Amintiri despre viitor in 1968. A fost un succes mondial de vanzari urmat de alte 31 de titluri inclusiv recentul „hit Istoria se insala. Cărțile lui Däniken au fost traduse in 28 de limbi si s-au vandut in total in 63 de milioane de exemplare. Cateva dintre ele au fost adaptate cinematografic iar ideile lui von Däniken au reprezentat sursa de inspiratie pentru multe seriale de televiziune dintre care si faimosul documentar difuzat de History Channel „Extraterestrii din antichitate . Erich von Däniken este omniprezent in peisajul international al circuitelor de prelegeri publice. In prezent locuieste in Elvetia.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2016
14 de junio
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
526
Páginas
EDITORIAL
Lifestyle Publishing
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
11.7
MB

Más libros de Erich von Däniken

2020
2016
2017
2019
1999
2023