• $6.500

Descripción editorial

Bucuria leadershipului concentrează experiența acumulată în cadrul programelor de leadership susținute de Potentialife (companie fondată de cei doi autori în 2011), programe care valorifică cele mai recente descoperiri din psihologia pozitivă și le livrează companiilor din lumea întreagă, în scopul îmbunătățirii leadershipului.

Ben-Shahar și Ridgway îți dezvăluie mantra unui lider de tipul 10×.

– Suparna Chawla Bhasin


Bucuria leadershipului apare atunci când îi vezi pe cei de lângă tine că pun în practică mai mult decât ceea ce credeau că sunt în stare să înfăptuiască.

– Simon Sinek


Bucuria leadershipului prezintă etapele de urmat, precum și câteva secrete de care să ții cont dacă vrei să devii un lider de tipul 10×, adică „șeful, partenerul și colegul ideal“. Deși cuvântul-cheie în jurul căruia se construiesc motivațiile cărții este leadership, ea nu se adresează numai celor care vor să își cultive calitățile de buni conducători în organizațiile în care lucrează, ci tuturor acelora care își doresc o viață împlinită. Pentru că de însușirile unui lider bun e nevoie la tot pasul, în cele mai neașteptate situații de zi cu zi.


Concluzia autorilor? Un lider exemplar e deschis la inedit, profită la maximum de propriile abilități, caută senzaționalul acolo unde ceilalți nu îl întrevăd, pune bazele unor relații autentice și reușește să își împlinească potențialul, totul sub semnul bucuriei.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2021
15 de octubre
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
320
Páginas
EDITORIAL
Curtea Veche Publishing
VENTAS
SC CURTEA VECHE PUBLISHING SRL
TAMAÑO
1.8
MB

Más libros de Tal Ben-Shahar