Coronavirus Covid-19. Försvara dig själv. Undvik smitta. Skydda ditt hem, din familj, ditt arbete. Uppdaterad fjärde upplagan‪.‬

    • $4.500
    • $4.500

Descripción editorial

Uppdaterad fjärde upplagan. Svenska. Swedish language

128 sidor. Illustrerad med 25 fritt reproducerbara miniposter.

I januari 2020 förklarade Kina närvaron av ett nytt smittsamt och potentiellt dödligt coronavirus. Efter en månad har epidemin redan fått exceptionella dimensioner. Det finns över tusen dödsfall. Utbrottet har spridit sig till över femtio länder utanför Kina. Endast kunskapen om faran kan hjälpa till att övervinna den, därför finns det ett stort behov av tydlig information.

Ofta får vi emellertid fragmenterad information, full av tekniska terminologier eller förvrängd av desinformatörerna som infekterar webben.

Den här boken är skriven för att förstås. Författaren är en expertkommunikator inom vetenskapliga ämnen. Han presenterar tydligt en stor mängd råd och rekommendationer, först de som föreslagits av de stora internationella myndigheterna inklusive WHO (Världshälsoorganisationen) och ECDC (European Center for Disease Pre-vention and Control).

Dessa försiktighetsåtgärder och rekommendationer kan tillämpas hemma, på arbetsplatsen eller på resande fot. De låter dig skydda dig själv och andra i alla situationer.

Boken svarar tydligt på många tvivel. Dessa inkluderar igenkänning av symtom, användbarheten av ansiktsmask, användning av antibiotika, förhållandet till mat, varor och husdjur.

Boken innehåller en omfattande diskussion om coronavirus. Dessutom förklarar boken hur denna infektion har sitt ursprung och hur den utvecklades från den kinesiska staden Wuhan.

Ett kapitel ägnas åt alla förseningar från den kinesiska regeringen och till alla tolkningar av en påstådd konspiration som uppstod från denna epidemi. I den sista delen av boken kommenterar författaren den framtida utvecklingen av denna infektion, som kan bli en global pandemi. Förutom att orsaka tiotusentals dödsfall kan detta coronavirus generera ekonomisk depression med oförutsägbara resultat.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2020
2 de agosto
IDIOMA
SV
Sueco
EXTENSIÓN
55
Páginas
EDITORIAL
Bruno Del Medico Editore
VENTAS
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
1.5
MB

Más libros de Bruno Del Medico

2014
2014
2014
2022
2022
2022