Descripción editorial

Ngaqë Drita Muhammediane është shkaku i të gjithë krijesës, në të vërtetë, është e pamundur të shprehet ashtu siç duhet brenda disa rreshtash të varfër jeta e veçantë dhe e zgjedhur e Hz. Muhammedit (s.a.s.), i cili e pati jetuar atë në atë mënyrë që të bëhej i denjë për t'u quajtur nga Zoti "i Dashuri Im"!

GÉNERO
Religión y espiritualidad
PUBLICADO
2011
5 de junio
IDIOMA
SQ
Albanés
EXTENSIÓN
494
Páginas
EDITORIAL
Erkam Publications
VENTAS
Smashwords, Inc.
TAMAÑO
1.6
MB

Más libros de Osman Nuri Topbas

2010
2012
2012
2012
2012
2012