Indragostindu-ma de Rachel

    • $2.900
    • $2.900

Descripción editorial

SERIA „FAMILIA STANISLASKI”
Rachel Stanislaski, fiica mai mică a familiei Stanislaski, este avocat din oficiu și complet dedicată meseriei. Mereu pe fugă, nu are o timp pentru viața personală, în afară de ocazionalele întâlniri de familie. Dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe.
Nicholas LeBeck, un tânăr de nouăsprezece ani, este prins în flagrant delict în timpul unui jaf chiar de Alexi, fratele lui Rachel, detectiv în poliție. Ceilalți membri ai bandei Cobrele fug, lăsându-l singur pe Nick la locul faptei. Rachel, desemnată de tribunal să se ocupe de caz, încearcă în zadar să-l facă să spună cine sunt complicii, pentru a primi o pedeapsă mai blândă.
Zachary Muldoon, fratele vitreg al lui Nick, un fost marinar care acum deține un bar, este hotărât să facă tot ce-i stă în putință să-și scape fratele de închisoare și să-l reabiliteze, așa că la început nu are încredere că frumoasa avocată din oficiu îl va putea ajuta. Însă ea reușește să-l scoată pe cauțiune și obține împreună cu Zack tutela lui Nick, printr-o hotărâre neobișnuită a instanței.
Cei doi frați trebuie să treacă peste neînțelegeri și să înceapă să aibă încredere unul în altul, iar Rachel încearcă să reziste atracției pe care o simte față de fratele clientului său. Însă aprigul irlandez nu-i dă nici o șansă ucrainencei care îl tulbură mai mult decât a făcut vreodată o femeie.

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2017
10 de agosto
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
240
Páginas
EDITORIAL
Litera Media Group
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
2.1
MB

Más libros de Nora Roberts

2012
2013
2014
2020
2007
2017