• $3.500

Descripción de editorial

Ky libër lind nga një qëllim i dyfishtë. I pari është që të ofrohet një hairstylist-i me një mjet i përshtatshëm për t'u marrë me problemet që çdo ditë has në punën e tij.Sa herë na ka dodhur që të kemi glacencat minimale dhe të jemi edhe nën rezervë në depo dhe na është dashur të korrigjojmë me truket dhe "truke" të fituara nga përvoja e akumuluar gjatë viteve në profesionin tonë. Qëllimi i dytë është që të siguroj një mjet të vërtetë edukativ për të gjithë ata që i afrohen kësaj botë te bërë nga teoria, praktika dhe shumë kreativitet.Të njohësh mire tematikat e kolorimetrisë dhe t’a aplikosh atë me rezultate të kënaqshme nuk është një detyrë e lehtë.

GÉNERO
Referencia
PUBLICADO
2018
mayo 15
LENGUAJE
SQ
Albanés
EXTENSIÓN
204
Páginas
EDITORIAL
Youcanprint
VENDEDOR
StreetLib Srl
TAMAÑO
3.9
MB

Más libros de Claudio Terribile