• $6.500

Descripción editorial

Màgia, màfia i una venjança a Las Vegas... què podria sortir malament?


Guanya, perd o empata...


La Cendrine West no té temps per descansar. Està a punt d’aconseguir una nova feina, i la tensió amb l’atractiu xèrif Tyler Gates no deixa de créixer. Tot canvia quan es segrestada per una bruixa malhumorada, la seva tieta Pearl, que s’ha entossudit en venjar la prematura mort de la seva amiga. Aniran a Las Vegas o moriran intentant-ho... per les raons equivocades.


En Rocco Racatelli és un home de negocis molt ben plantat de Las Vegas i el pròxim objectiu de la màfia. Va sortir perdent en un tracte que va fer amb la sort i ara vol revenja. Quan la tieta Pearl comença a estar ansiosa per ajudar, la missió Vegas Vendetta acaba convertint-se en una lluita territorial. A mesura que les bruixes s’endinsen en el sòrdid món subterrani de la ciutat del pecat, els cadàvers s’acumulen i els secrets queden al descobert.

La calor de Las Vegas no és l’única cosa que crema... En Rocco intenta guanyar-se el cor de la Cen, però ella només té ulls per a l’home que ha deixat enrere a Westwick Corners. Només ha de resoldre un assassinat, vèncer la màgia de la seva malhumorada tieta i derrotar la màfia de Las Vegas. Què podria sortir malament?


Quan el crim organitzat xoca amb la màgia desorganitzada pot ocórrer qualsevol cosa. Mentre augmenta el nombre de morts, el que està clar és que la Cen necessita alguna cosa més que un miracle al mig del desert per poder posar cada cosa al seu lloc.


«Una captivadora història sobrenatural. Si t’agrada el misteri, t’encantaran la Cendrine West i la seva excèntrica família de bruixes.»


Si t’agraden les històries de misteri amb una dosi d’humor i un toc sobrenatural, t’encantarà aquesta paranormal història de bruixes.


Cada llibre de la saga conta una història diferent, i es poden llegir en qualsevol ordre.


Sobre la saga Els misteris de les bruixes de Westwick:

Westwick Corners no és el típic poblet. Ni tan sols un poble fantasma normal i corrent. És on la gent es perd i on les bruixes entrenen la seva màgia sense cridar massa l’atenció. Aquesta combinació el converteix en un lloc interessant on mesclar els misteris i l’humor, i les bruixes sempre són el centre d’acció.


La cuina de la Ruby, les investigacions de la Cendrine i l’escola de màgia de la tieta Pearl sempre cerquen l’ingredient secret que impulsi les bruixes a la fama i la fortuna i torni a fer brillar el poble de Westwick Corners. Les bruixes sempre treballen en noves oportunitats de negoci per l’hostal Westwick Corners, el bar Embruix i, per descomptat, l’Escola d’Encanteri Pearl, on les bruixes van a desentranyar enigmes, conjurar encanteris i crear nous misteris màgics. Llàstima que sempre es distreguin perquè ocorren successos estranys a Westwick Corners, des de petits delictes fins a assassinats.


La família West sempre ha estat a Westwick Corners i sempre hi estarà. Descendeixen d’una llarga estirp de bruixes que ha viscut a Westwick Corners des de la seva fundació. Bruixes que desvelen misteris, resolen crims i ajuden qui ho necessita.


Són un conjunt de bruixes de tots els estils, perquè embruixar és una de les coses típiques que es fan a un poblet. Tothom ajuda. Fins i tot el fantasma de l’àvia Vi s’entremet i investiga. Però quan totes estiren, no ho fan sempre en la mateixa direcció. Si t’agraden les endevinalles, les rialles i les sagues de misteri, t’encantarà aquesta col·lecció. 


Bestsellers en català disponible en format electrònic i en paper.


La següent aventura de la saga ocorre la Nit de Nadal. Mentre hi hagi lectors que gaudeixin amb les meves històries, continuaré escrivint-les. Gràcies per la lectura!

GÉNERO
Ciencia ficción y fantasía
PUBLICADO
2021
29 de noviembre
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
240
Páginas
EDITORIAL
Slice
VENTAS
Colleen Cross
TAMAÑO
1.3
MB

Más libros de Colleen Cross

Otros libros de esta serie