Megans skolprov

    • $2.900
    • $2.900

Descripción editorial

Megans skolprov

En andeguide, en spöktiger och en skrämmande mamma!


Megan är en trettonårig tonårsflicka som upptäcker och inser att hon har psykiska krafter som andra inte har. Först försökte hon prata med sin mamma om dem, men med katastrofala konsekvenser, så hon lärde sig att hålla tyst om dem.


Vissa erbjuder dock sin hjälp och ett djur visade en speciell vänskap, men de levde inte i ordets rätta mening. De hade ju avlidit.


Megan har tre sådana vänner: Wacinhinsha, hennes andliga guid, som hade varit Sioux i sitt senaste liv på jorden; hennes farfar, Gramps och en enorm sibirisk tiger som heter Grrr.


Wacinhinsha är extremt kunnig i allt andligt, psykiskt och paranormalt. Hennes farfar är en nybörjare '' död person '' och Grrr kan bara prata Tiger, som man kan förstå  och det mesta är naturligtvis obegripligt för människor.


I 'Megans skolprov' är Megan oroad över sina prov eftersom de är de första riktiga prov som hon någonsin gjort. Hon oroar sig bokstavligen sjuk, men Wacinhinsha, hennes andliga Guid, ger henne ett pep-talk och får Megan att klara sig igenom detta..

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2022
11 de agosto
IDIOMA
SV
Sueco
EXTENSIÓN
41
Páginas
EDITORIAL
Megan Publishing Services
VENTAS
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
259
KB

Más libros de Owen Jones

2015
2014
2023
2022
2022
2022