Punt cec

    • $4.500
    • $4.500

Descripción editorial

A QUI CREURÀS?

Des que eren petits, l'Edie, en Jake i en Ryan han estat inseparables. Ells tres contra el món. L'Edie pensava que la seva amistat podria amb tot, així que quan el seu marit, en Jake, és brutalment assassinat i el seu millor amic, en Ryan, és acusat del crim, el món se li enfonsa.

L'Edie està sola per primer cop en molts anys a la casa del penya-segat que compartia amb en Jake. Està de dol i té por, i té raó de tenir-ne perquè algú l'està vigilant, algú que ha estat esperant aquest moment. Ara que l'Edie és vulnerable, el passat del qual ha intentat fugir desesperadament està a punt de trucar-li a la porta.

Paula Hawkins, l'autora de La noia del tren, ens ofereix una novel·la apassionant en què descobrirem que fins i tot l'acte més benintencionat pot tenir conseqüències tràgiques. Una història plena de girs i tensió magníficament escrita per la reina indiscutible del suspens.

Paula Hawkins, un fenomen mundial amb més de 27 milions de lectors. Un thriller apassionant de l'autora de La noia del tren.

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2022
11 de octubre
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
176
Páginas
EDITORIAL
Columna CAT
VENTAS
Editorial Planeta, S.A.U.
TAMAÑO
920.8
KB

Más libros de Paula Hawkins

2015
2017
2022
2021
2015
2017