• $6.500

Descripción editorial

Sider 260. Illustrert.  De utrolige funnene av kvantfysikk forandrer fundamentalt forutsetningene om klassisk vitenskap. I dag gjør teknologien fantastiske forestillinger. For eksempel realiseres de første kvante datamaskiner med nesten ubegrenset datakapasitet. Noen støtter den reelle muligheten for tidsreiser. I tillegg til disse innovasjonene, som er kjent for publikum, er andre mindre kjent, men ikke mindre viktige. Dette er nyhetene som kommer fra kvantestudier, blant annet "overposisjon av stater" og "kvantkollaps". "Superposisjon av stater" bekrefter at den samme partikkelen kan bli funnet samtidig på to eller flere steder. Teorien om "quantum collapse" bekrefter at oppførsel av materialitet kan avgjøres av observatøren. Dette er ikke forutsetninger, men eksperimentelt verifiserte prinsipper. Denne boken omhandler ikke bare disse innovasjonene, men gir også mye plass til mer avanserte teorier. Dette er teorier som er blitt kunngjort, men ikke bekreftet.

I tillegg vurderer boken også de mest eventyrlystne teoriene, forutsatt at de er vitenskapelig konsistente.

For eksempel snakker boken om multiverset eller teorien om parallelle universer foreslått av fysikeren Hugh Everett. På samme måte snakker boken om ikke-lokalitet. Det er et psykisk rom som er helt uavhengig av lovene i klassisk fysikk. På grunn av ikke-lokalitet oppfører elementære partikler som er på astronomiske avstander som om de var en.

Denne boken handler også om den siste undersøkelsen fra Roger Penrose, en fysiker som ikke har tilknytning til religion, og Stuart Hameroff. Ifølge disse to forskerne eksisterer sjelen og kan identifiseres med kvantesvingninger. Disse svingningene har evnen til å overleve kroppens fysiske død.

Hvis virkelig "sjelene" er kondensasjoner av kvantesvingninger, kan vi formulere et spørsmål: vil det alltid være mulig å utforme instrumenter som tillater dialog med disse svingningene?

Boken avslører forskningen fra etablerte forskere, men uten å bruke en matematisk formel. Teoriene blir gjort tilgjengelig for alle på en enkel og forståelig måte. På den måten kan alle oppdage de uoppdagede aspektene av virkeligheten vi lever i.

Det er klart at kvantefysikk bestemmer slutten av materialisme og begynnelsen av en ny kulturfase basert på samarbeidet mellom sinn og materie.

GÉNERO
Ciencia y naturaleza
PUBLICADO
2019
26 de agosto
IDIOMA
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
146
Páginas
EDITORIAL
Bruno Del Medico Editore
VENTAS
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
1.6
MB

Más libros de Ragner Hamsun