• $ 17.900,00

Descripción de editorial

"Ceea ce te-a dus unde eşti, nu te va duce unde vrei săƒ ajungi. Trebuie săƒ te schimbi." Einstein. Claudio Belotti, în noul său ebook, citeazăƒ aceastăƒ frumoasăƒ frazăƒ a cunoscutului fizician şi filozof german, care poate fi considerată esenţa acestei opere. În conţinut găsim analiză punctelor critice, strategia de pus în practică, calea de urmat şi exemple de mari firme mondiale care au depăşit criza. Concepte clare exprimate cu multe exemple, c*m marele coach iubeşte să facă, fac că acest ebook să fie uşor de înţeles şi plăcut. În acelaşi timp oferă o posibilă cale de ieşire pe lîngă o creştere personală şi societară. Învatăƒ săƒ depăşesti criză şi săƒ devii mai bun, este o extraordinară ocazie pentru a evolua şi avansa.
Un alt mare ebook semnat Claudio Belotti. Ţi-a plăcut acest ebook? Descoperă toate titlurile de la colecţia Self Help, antrenamente mentale de citit în 60 de minute. Claudio Belotti:
 Este unul dintre pionierii coaching-ului. În ultimii 20 de ani a lucrat ca și Coach și Trainer cu mii de persone pe 4 continente folosindu-si capacitățile sale de întelegere a naturii umane, ajutând manageri, antreprenori, directori, atleți profesioniști, bărbati și femei din toată lumea să își îmbunătățească viețile lor. Este singurul european dintre cei 4 Senior Trainers din lume aleși personal de Anthony Robbins ca si conferențiar al "Anthony Robbins Leadership Academy", al "Leadership Programme" și al "Mastery University". A dobândit nivelul maxim de specializare în programarea neuro-lingvistică (NLP) pe care "Society of NLP" (fondată de către creatorii săi, Richard Bandler și John Grinder) îl recunoaște, alături de puține alte persoane din lume, și este singurul italian care are titlul de "Master Trainer in NLP for Business". S-a format în NLP alături de Richard Bandler (cu care colaborează ca asistent în cadrul cursurilor din America) și s-a specializat împreună cu John Grinder (co-creator NLP), în "Time Line Therapy con Tad James" și împreună cu Robert Dilts în Coaching și Leadership.
 Este cel mai mare expert italian în "Spyral Dynamics" și colaborează direct cu Chris Cowan și Natasha Todorovic. Printre companiile importante, clienți ai săi, putem enumera: Grupul Armani, Grupul Angelini, Bulgaria, BMW, Credit Suisse, Google, ING, Direct, IBM, l'Oreal, NH Hotels, Procter & Gamble, Riva Yacht, Zurich.

 O parte dintre asociațiile și entitățile publice cu care a colaborat sunt: Administrația Judiciară Italiană, Centrul Național de Transplant, Confindustria, Consiliul Național de Notari, Casa Forrense din Roma.

 Este docent în Antrenamente Mentale pentru Federația Italiană de Handbal și a alăturat profesioniști și echipe în diverse sporturi pentru a ajunge la rezultate importante; în prezent colaborează cu Basket Olimpia EA7 Emporio Armani Milano și cu sectorul tineretului de la Inter FC.

GÉNERO
Negocios y finanzas personales
PUBLICADO
2013
abril 17
LENGUAJE
RO
Rumano
EXTENSIÓN
141
Páginas
EDITORIAL
GOODmood
VENDEDOR
GOOD MOOD SRL
TAMAÑO
291.1
KB

Más libros de Claudio Belotti