• $ 27.900,00

Descripción editorial

Létezik-e a túlvilág? Mi történik velünk, amikor meghalunk? Hogyan találjuk meg az életben a valódi utunkat?


Az Üzenetek a túlvilágról különleges nézőpontból közelíti meg a mindenkit foglalkoztató, örök kérdéseket, miközben olyan hétköznapi emberekről olvashatunk, akik újra találkozhattak elhunyt barátaikkal és családtagjaikkal: igaz történetek sorát ismerhetjük meg az élet és halál közötti határon átívelő megbocsátásról és megbékélésről.


A szerző csodálatos világlátása ráirányítja a figyelmünket arra, hogy a szeretteinkhez fűződő kapcsolatunk áthatol időn és téren: azért vagyunk itt, hogy önzetlenül szeressünk, és elfogadjuk mások szeretetét. Kiszélesítve az emberi tapasztalatról alkotott elképzelésünket és tudatosságunk határait, a könyv fogódzót nyújt ahhoz, hogyan éljünk teljes életet.


Laura Lynne Jackson feleség, anya, középiskolai angoltanár – és médium. Adottságait a paranormális jelenségekkel foglalkozó legkiválóbb tudományos szervezetek vizsgáztatták, és igazolták valódiságukat.


Jackson annak szentelte életét, hogy fölfedezze a túlvilághoz kötődő kapcsolatainkat, beszélgessen eltávozott szeretteinkkel, és segítsen megbékélni a veszteségeinkkel

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2016
3 de octubre
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
284
Páginas
EDITORIAL
Libri Kiadó
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
2.4
MB

Más libros de Laura Lynne Jackson

2016
2019
2015
2020
2020
2020