• $ 42.900,00

Descripción editorial

Képes lehet egyetlen ember eldönteni egy globális háború kimenetelét? Mi kell ahhoz, hogy valaki jó vezetõ legyen - intelligencia, empátia, karizma, vagy gátlástalanság és õrült mértékû önbizalom? A neves brit történész, Andrew Roberts, a Churchill - Kéz a kézben a sorssal szerzõje kilenc meghatározó modern kori háborús vezetõ (Napóleontól Churchillen és Hitleren át egészen Margaret Thatcherig) tanulmányozása révén kutatja a vezetés titkát. A kilenc nagy formátumú történelmi személyiség különbözõ korokban élt, különbözõ háborúkat vívott, és a történelem különbözõ szerepeket szánt nekik, ám mindegyikük emberek millióit vezette a gyõzelemig - vagy a végsõ vereségbe. Vajon mi a közös bennük, mi az, ami korokon, kultúrákon és kontinenseken át naggyá tesz egy vezetõt?
A szerzõ a rá jellemzõ éleslátással és lendületes stílussal tárja fel a diadalok és kudarcok hátterében rejlõ okokat és a gyõzelmek árát.

„Andrew Roberts rendkívüli érzékkel ragadja meg akár egyetlen idézet vagy anekdota által a nagy történelmi személyek lényegét.”
(History Today)

GÉNERO
Historia
PUBLICADO
2021
11 de noviembre
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
256
Páginas
EDITORIAL
Alexandra Kiadó
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
1.3
MB

Más libros de Andrew Roberts

2019
2016
2018
2014
2019
2022