• $ 5.900,00

Descripción de editorial

Sugestiv intitulată “Generația X”, cea de-a noua secțiune a istoriei BMW își începe povestea odată cu apariția conceptului Sport Activity Vehicle. Pentru început, acesta a fost reprezentat de modelul X5, echipat cu o caroserie autoportantă și o suspensie independentă. Odată cu lansarea acestuia, competitorii s-au văzut puși în fața unui set nou de standarde, atât în privința dinamicii cât și a siguranței active și pasive.

În aceeași perioadă, designerii și inginerii BMW au finalizat și ideea care a readus în actualitate un nume celebru din istoria automobilului: Mini. Rezultatul s-a tradus printr-un model revoluționar, dezvoltat și construit la un nivel calitativ similar unei mărci premium. Valul schimbărilor radicale avea să atingă și Seria 7, unde modelele celei de-a patra generații au surprins prin linia marcată de amprenta lui Chris Bangle. În ciuda controverselor pe care le-a stârnit, BMW Seria 7 va marca definitiv segmentul limuzinelor de lux.

Sigur, nu am uitat nici de noul capitol din istoria Rolls-Royce, care a renăscut odată cu lansarea noului Phantom în 2002. Seria 5 și-a continua și ea povestea de succes, indiferent că vorbim de modelele obișnuite sau cele marcate de celebra literă M, ultimele ajungând să ascundă sub capotă un motor V10 considerat o veritabilă bijuterie a tehnologiei. Întoarcerea Seriei 6, lansarea roadster-ului Z4, extinderea generației X, apariția Seriei 1 și noutățile din Seria 3 completează istoria unui capitol fără precedent în istoria companiei. Și pentru că sportul nu putea să lipsească din această poveste, ultima parte va dezvălui o parte din secretele pe care le ascunde un motor de Formula 1. Evident, construit de BMW.

GÉNERO
No ficción
PUBLICADO
2016
noviembre 4
LENGUAJE
RO
Rumano
EXTENSIÓN
114
Páginas
EDITORIAL
Pronetis Motorsports
VENDEDOR
Pronetis srl
TAMAÑO
321.9
MB

Más libros de Alexandru Dobai

Otros libros de esta serie