Den guddommelige matrix

sammenhængen mellem tid, rum, mirakler og tro

  • $ 7.900,00
  • $ 7.900,00

Descripción editorial

De gamle meditationsmestre har altid vidst det. Nu har videnskaben bevist det. Universet er et levende net af energi. Med et suverænt overblik og i et klart og enkelt sprog forbinder Gregg Braden moderne kvantefysik, gammel visdom og loven om tiltrækning på en måde, så vi alle kan forstå den utrolige sammenhæng, vores liv er en del af.

I 1944 udtalte Max Planck, kvanteteoriens ophavsmand, at denne matrix er det felt, hvor alt fra stjerner til livets dna har sin oprindelse. Nyere videnskabelige opdagelser bekræfter nu, at den guddommelige matrix er virkelighed. Det er dette manglende led i vores forståelse, der udgør universets beholder, sammenhængen mellem vores fantasi og vores virkelighed, og det spejl i vores verden, der viser os, hvad vi skaber med vores overbevisninger.

I Den guddommelige matrix præsenterer Gregg Braden 20 nøgler til bevidst manifestation, hvor vi lærer at omsætte drømme til virkelighed. Med eksempler fra videnskaben og dagligdagen viser han os, at det kun er vores forestillinger, der begrænser os, og at det verdensbillede, vi lever med, er ved at forandre sig.

Bogen udkom på engelsk 2006, og den danske oversættelse fulgte i 2007.

 • GÉNERO
  Salud, mente y cuerpo
  PUBLICADO
  2018
  26 de febrero
  IDIOMA
  DA
  Danés
  EXTENSIÓN
  283
  Páginas
  EDITORIAL
  Gyldendal
  VENTAS
  Gyldendal AS
  TAMAÑO
  1.5
  MB

  Más libros de Gregg Braden

  2013
  2012
  2011
  2021
  2020
  2018