• $ 34.900,00

Descripción de editorial

Hon håller i en svart bok. Vid närmare undersökning är det ett fotoalbum, men gammalt, gjort av något slags svart sammet som är så slitet att det inte har någon lugg kvar, bara väv. När hon öppnar boken slår en stark doft av gamla rosor, söt och ruttnande, emot henne. Hon betraktar den öppna boken och sätter sig överraskat på sängen. Märkligt. Hennes present är en gåta. 

På första sidan är ett negativ fastsatt. Hon ser genast att det är gammalt, eftersom det är större än de som finns i dag. Det har också en gulaktig nyans. Det är fästat vid det tjocka, kartongliknande papperet med en minimal tejpremsa som hon utan svårighet kan ta bort. Hon tar loss negativet och håller upp det mot ljuset, men det är omöjligt att se vad det föreställer. Hon bläddrar framåt och hittar ett nytt negativ. Hon vänder nästa blad, och nästa. Alla innehåller negativ. Ingenting annat. Inga ord. Inga bilder. Ingen förklaring. 

Hon känner sig märkligt irriterad och slänger ifrån sig boken på sängen. Vad är det här för slags present? 

Det är ingen vanlig present, Valentina. 

BEFRIA DIG SJÄLV … 

Ett oemotståndligt uppdrag. Ett erotiskt äventyr. Välkommen till Valentinas värld. 

Milano 2012. Modefotografen Valentina har varit sambo med den hemlighetsfulle Theo i ett halvår – något som förvånar både henne själv och hennes vänner. Valentina brukar inte vilja binda sig av rädsla för att passionen ska försvinna. När hon får ett överraskande uppdrag blir förhållandet mellan henne och Theo satt på hårda prov. Valentina dyker ner i en mörk, upphetsande värld – och upptäcker sidor av sig själv hon inte visste att hon hade. 

Venedig 1929. Louise är en vacker och välbärgad societetskvinna, instängd i ett olyckligt äktenskap. Som den djärva och farliga Bell kan hon leva ut sina fantasier i ett hemligt liv som kurtisan. Detta dubbelliv tröstar henne – ända tills hon möter den olycksbådande Santos Devine. 

Mer än 80 år skiljer de båda kvinnorna åt. Ändå är deras liv sammanflätade på ett mystiskt sätt. 

Valentina är baserad på den italienske arkitekten och illustratören Guido Crepax kultförklarade serieromaner från 60-talet. Boken är den första i en trilogi och är såld till 12 länder.

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2014
junio 9
LENGUAJE
SV
Sueco
EXTENSIÓN
383
Páginas
EDITORIAL
Bazar Förlag
VENDEDOR
eBokNorden
TAMAÑO
978.3
KB

Más libros de Evie Blake