Fagaduiala

    • USD 3.99
    • USD 3.99

Descripción editorial

Într-o noapte de vară, Edward Alcott cedează tentației și o sărută pe Lady Julia Kenney, într-o grădină întunecată. Însă pasiunea pe care o trezește în el trebuie să fie dată uitării, fiindcă ea urmează să se mărite cu fratele lui geamăn, contele de Greyling.
Câțiva ani mai târziu, când tragedia îi lovește pe neașteptate pe cei doi frați, Edward trebuie să-și onoreze jurământul făcut fratelui său muribund și, la întoarcerea în Anglia, să îi ia locul pentru a o menaja pe Julia, soția lui gravidă, până când contesa va naște eventualul moștenitor al titlului.
Când cel pe care îl crede soțul ei se întoarce după o călătorie de două luni, Julia îl găsește schimbat. Mai puternic, mai îndrăzneț, mai pasional – chiar dacă se limitează doar la câte un sărut. Cu fiecare zi care trece, ea se îndrăgostește tot mai tare de el.
Pentru Edward scânteia pasiunii care a apărut în noaptea aceea de demult se reaprinde cu forță și tânjește să fie cu adevărat soțul ei. Dar dacă ea va descoperi înșelătoria, îl va disprețui – iar legea îl împiedică să se însoare cu văduva fratelui său. Prins în capcana promisiunii făcute răposatului său frate, dragoste și dorința de a fi el însuși, Edward trebuie să îndrăznească să riște să-și dezvăluie secretele şi să înfrunte scandalul, dacă dorește să aibă în final o șansă la fericire.

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2017
26 de julio
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
304
Páginas
EDITORIAL
Litera Media Group
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
3.4
MB

Más libros de Lorraine Heath

2017
2016
2018
2017
2018
2016

Otros clientes también compraron

2016
2016
2016
2020
2017
2019