Gândire rapidă, gândire lentă Gândire rapidă, gândire lentă

Gândire rapidă, gândire lent‪ă‬

    • USD 17.99
    • USD 17.99

Descripción editorial

Daniel Kahneman ne poartă într-o călătorie inovatoare prin ascunzișurile minții și ne explică cele două sisteme care conduc modul nostru de a gândi: sistemul 1 este rapid, intuitiv și emoțional, sistemul 2 este mai lent, mai deliberativ și mai logic.

Kahneman prezintă capacitățile extraordinare – și, deopotrivă, erorile și biasurile – gândirii rapide și dezvăluie influența omniprezentă a impresiilor intuitive asupra gândurilor și comportamentelor noastre. Impactul aversiunii față de pierdere și al excesivei încrederi de sine asupra strategiilor corporatiste, dificultățile previziunii a ceea ce ne va face fericiți în viitor, efectul profund al biasurilor cognitive asupra mai tuturor activităților noastre, de la jocul la bursa de valori până la planificarea vacanței următoare – fiecare dintre acestea se pot înțelege numai cunoscând modul în care cele două sisteme ne modelează judecățile evaluative și deciziile noastre.

Cartea ne oferă explicații practice și lămuritoare ale modului în care se iau deciziile atât în afaceri, cât și în viața de zi cu zi – arătându-ne cum putem utiliza diferite tehnici pentru a ne feri de stângăciile mintale care adeseori ne vâră în bucluc. Gândire rapidă, gândire lentă vă va schimba modul în care gândiți despre gândire.

Traducere din engleză de Dan Crăciun.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2023
23 de agosto
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
807
Páginas
EDITORIAL
Publica
VENDEDOR
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
2.3
MB

Más libros de Daniel Kahneman

Pensar rápido, pensar despacio Pensar rápido, pensar despacio
2012
Thinking, Fast and Slow Thinking, Fast and Slow
2011
Ruido Ruido
2021
Thinking, Fast and Slow Thinking, Fast and Slow
2011
Noise Noise
2021
La falsa ilusión del éxito (Imprescindibles) La falsa ilusión del éxito (Imprescindibles)
2020