Legendary

    • USD 8.99
    • USD 8.99

Descripción editorial

Az év ifjúsági könyve! – Teen Vogue


Egy összetört szív.

Egy megfizetendő adósság.

Egy vérre menő játék.


Donatella Dragna a Caraval varázslatos világában végleg megszabadult zsarnok apjától, és a nővérét, Scarlettet is megmentette egy baljós házasságtól. Lenne mit ünnepelnie a Dragna-lányoknak – de Tella még nem szabad.

Még a játék előtt, végső kétségbeesésében egyezséget kötött egy bűnözővel, és most olyasmivel tartozik neki, amit eddig soha senki nem tudott megszerezni. Ki kell derítenie a Caraval mester, Legend valódi nevét! Erre csak egyetlenegy esélye van: ha megnyeri a Caravalt.

Tella tehát második alkalommal is beleveti magát a legendás versengésbe, és ezzel keresztezi egy gyilkos trónörökös útját, belebonyolódik egy elátkozott szerelembe, valamint a titkok kusza hálójába… amivel bajba sodorja Scarlettet is.

A Caraval mindig is bátorságot, ravaszságot és áldozatokat követelt. Ám ezúttal még többet kér a játék: ha Tella nem tudja teljesíteni, amit az alkuban ígért, és nem szolgáltatja ki Legend igazi nevét, mindent elveszít – talán még az életét is. De ha nyer, Legend meghal, és a Caraval örökre megsemmisül.


Isten hozott újra a Caravalban… a játék még csak most kezdődik igazán!

GÉNERO
Juvenil
PUBLICADO
2019
2 de diciembre
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
480
Páginas
EDITORIAL
Kolibri Kiadó
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
3.9
MB

Más libros de Stephanie Garber

2021
2021
2022
2023
2023
2022