Nacht

    • USD 1.99
    • USD 1.99

Descripción editorial

Boekbeschrijving:

De sterrenhemel, het eindeloos stromende water van de rivier, de oever met uitzicht op de verlichte stad. 

Het lijkt een heerlijke nacht te worden voor Dave, een bedeesde en achterdochtige clochard, die zich klaarmaakt om te gaan slapen na, zoals altijd, een dag op straat. Die nacht wordt echter voor hem het begin van een reis en van een zoektocht waarbij zijn ontmoetingen en zijn herinneringen zich met elkaar vervlechten.

Alles begint met een advertentie die hij leest in de plaatselijke gratis krant, waarin een klein meisje hulp vraagt om haar verdwenen hond terug te vinden. 

De informatie die Dave van zijn oude vriend Markus krijgt, voert hem naar Ebe, een straatartieste, die de hond aan hem geeft en hem ervan overtuigt dat het een goed idee is om de hond midden in de nacht naar zijn eigenaars terug te brengen. Dit dwingt hem in contact te treden met personen van een andere maatschappelijke klasse, met andere idealen, en het doet hem zijn verleden herbeleven: zijn kindertijd in het weeshuis, zijn passie voor muziek, zijn vriendschappen, zijn eerste liefde, zijn droom in een band te spelen, dat alles bruusk onderbroken door een ongeluk, waarna hij maandenlang in coma ligt en na een lang ziekbed is veroordeeld tot een leven op straat, zonder enig toekomstperspectief.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2015
17 de febrero
IDIOMA
NL
Neerlandés
EXTENSIÓN
71
Páginas
EDITORIAL
Babelcube Inc.
VENTAS
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
189.6
KB

Más libros de Carmine Carbone

2019
2015