Ravens (Edició en català‪)‬

    • USD 6.99
    • USD 6.99

Descripción editorial

Kappa Rho Nu no és una germandat femenina com les altres. Les seves festes i els seus actes per recaptar fons són els més exclusius de tot Westerly College. A simple vista, les Ravens, com es fan dir, són les típiques noies que regnen en una escola..., però el vel de la vida universitària cobreix un secret de centenars d'anys: en realitat són un aquelarre de bruixes.

La Scarlett Winters sempre ha sabut que és una bruixa, i està decidida a ser la presidenta de Kappa Rho Nu, com ho van ser la seva mare i la seva germana. Té un pla, però si el seu dolorós passat surt a la llum tota la vida se li podria ensorrar. D'altra banda, la Vivi Devereaux ignora que és una bruixa i mai ha viscut prou temps en un lloc per fer amics.

Quan les Ravens la conviden a formar part de la germandat, farà tots els possibles per ser-hi acceptada. Només hi ha un obstacle...: la Scarlett. Quan algú descobreix el seu secret, les dues noies hauran de deixar de banda la  rivalitat per salvar les seves germanes de ser cremades com a bruixes...

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2022
30 de marzo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
384
Páginas
EDITORIAL
Fanbooks
VENTAS
Editorial Planeta, S.A.U.
TAMAÑO
2.1
MB

Más libros de Danielle Paige

2023
2022
2022
2023
2021
2021