Tot ce știu despre dragoste

    • USD 7.99
    • USD 7.99

Descripción editorial

Apărută în anul 2018, cartea Tot ce știu despre dragoste a intrat încă din prima săptămână de la publicare în top 5 bestselleruri alcătuit de The Sunday Times.

Extrem de nostimă, uneori șocantă, admirabil de sinceră și optimistă. Doar această scriitoare, în aceste vremuri, putea să producă un model atât de fermecător doar din haos și culori. Un debut strălucitor.

– Daily Telegraph


Vei râde și vei plânge pur și simplu urmărind-o pe Dolly croindu-și anevoios drum prin adolescență și al treilea deceniu de viață. O carte despre maturizare și despre toate încurcăturile care vin odată cu ea. Am adorat-o.

– The Pool


O carte amuzantă și, totodată, emoționantă, scrisă minunat de la cap la coadă, reflexivă și plină de spirit. Alderton este Nora Ephron a generației Y.

– Elizabeth Day

Copilăroasă și matură, egoistă și iubitoare, anxioasă și uneori foarte relaxată, cerebrală, irațională, pasionată de literatură și de petreceri cu băutură și droguri – iată un sumar portret al lui Dolly, personajul principal al cărții. O sumă de contradicții. Dar există totuși ceva constant, un fir roșu care străbate, din copilărie până la maturitate, povestea zbuciumată, pe alocuri picantă, tristă sau extrem de amuzantă: prietenia. Fiindcă dacă iubiții vin și pleacă, prietenele din copilărie și din adolescență rămân ancorele ei sufletești pentru totdeauna. Tot ce știu despre dragoste este un roman al formării, de o sinceritate dezarmantă, plin de aventuri mai mult sau mai puțin dorite, punctate de sfaturi și... rețete culinare în funcție de starea sufletească.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2021
28 de junio
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
400
Páginas
EDITORIAL
Curtea Veche Publishing
VENTAS
SC CURTEA VECHE PUBLISHING SRL
TAMAÑO
2.4
MB

Más libros de Dolly Alderton

2021
2022
2022
2022
2021
2021