Regulile creierului

    • 7,49 €
    • 7,49 €

Publisher Description

12 principii pentru a supraviețui și a fi eficient la serviciu, acasă și la școală
Cei mai mulți dintre noi nu au habar de ceea ce se întâmplă cu adevărat în capul lor. Totuși, oamenii de știință care studiază creierul au descoperit detalii pe care orice lider din domeniul afacerilor, părinte și învățător ar trebui să le știe – cum ar fi faptul că trebuie să facem mișcare dacă vrem să avem un creier care să funcționeze la parametri maximi.
Cum învățăm? Ce efecte au somnul și stresul asupra creierului? De ce nu se recomandă să facem mai multe lucruri deodată? De ce e atât de ușor să uităm și de ce e atât de important să repetăm cunoștințele noi? Este adevărat că bărbații și femeile au creiere diferite?
În fiecare capitol al cărții, autorul prezintă câte o regulă a creierului – ce știu sigur oamenii de știință despre felul cum funcționează creierul uman – și oferă apoi idei care ne pot transforma viața de zi cu zi. Astfel, cititorii vor descoperi că:
* fiecare creier este condiționat diferit
* activitatea fizică îmbunătățește cogniția
* nu încetăm niciodată să învățăm și să explorăm
* unele amintiri sunt efemere
* între somn și capacitatea de a învăța există o legătură puternică
* stresul schimbă modul în care învățăm
În final, vei înțelege cum funcționează creierul uman și cum poate fi exploatat la maximum. 
„Autorul reușește să prezinte funcționarea creierului pe înțelesul tuturor, explicând care este rolul acestuia la locul de muncă sau în sălile de clasă… într-un stil care dă viață cuvintelor.“ - USA Today
„Regulile creierului este una dintre cele mai informative, antrenante și utile cărți ale vremurilor noastre.“ - Garr Reynolds, autor al cărții Presentation Zen​

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2017
3 July
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
236
Pages
PUBLISHER
Lifestyle Publishing
SIZE
2.5
MB

More Books by John Medina

2009
2022
2021
2021
2021
2021

Other Books in This Series

2017
2017
2017
2017
2017
2017