Den hemmelige fodboldspiller 2

Røven af Premier League

    • 529,00 Kč
    • 529,00 Kč

Publisher Description

Den hemmelige fodboldspiller nærmer sig enden. Nu går han planken ud og fortæller om stofmisbrug, depression, bestyrelsesformænd der spiller Kong Gulerod, Paul Gascoigne, den virkelige mening med fodbold, hvad skal han lave, når det hele er slut. Og så den, om dengang hans far sagde ”Fuck off, kammerat” til Fabio Capello ... 


Den hemmelige fodboldspiller fortæller ikke bare egne, men også vennernes historier. Det er fodbold, som du aldrig har set det før.


”Ved I hvad?” svarede jeg. ”Jeg har været ekstremt imødekommende over for de røvhuller i mange måneder. I måneder, nej, år, har jeg ikke set skyggen af min løn, jeg har solgt alt, hvad jeg ejer, jeg har sat mit hus til salg, og hvad er takken? Ring til ham bestyrelsesformanden og sig, at han kan stikke sin kontrakt op i røven. Sig til ham, at jeg ikke agter at løfte en finger for at hjælpe ham. Fortæl ham, at han har spildt sin tid. Jeg er efterhånden ligeglad med pengene. Det handler overhovedet ikke om penge – jeg ønsker bare at se ham blive jordet. Jeg glæder mig til at se, hvad han har at sige til klubbens fans, når han går på røven – især efter al det pis om, at han var den eneste, der kunne redde klubben.”

GENRE
Sports & Outdoors
RELEASED
2014
31 January
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
256
Pages
PUBLISHER
ArtPeople
SIZE
989.4
KB

More Books by Anonym

2022
2022
2022
2022
2022
2022