Extreme Ownership Extreme Ownership

Extreme Ownership

Teljes felelősségvállalás

    • 189,00 Kč
    • 189,00 Kč

Publisher Description

Hogyan légy vezető, és hogyan légy győztes?
New York Times #1 bestseller
„Szívbe markoló, erőteljes, gyakorlatias. Minden vezetőnek kötelező.”
– Roger Ailes, a Fox News elnök-vezérigazgatója
Ez a könyv lerohanta az egész világot. Az iraki háborúban legtöbb kitüntetést szerzett haditengerészeti különleges alakulat két vezetője mutatja be vezetési stratégiáját, amely nemcsak a harcmezőn és az üzleti világban, hanem az élet minden területén kiállta a próbát.
Jocko Willink és Leif Babin SEAL-alakulata Irak legvéresebb hadszínterén vitt véghez egy lehetetlen küldetést: a katonasággal együtt biztosították Ramadi városát, amelyet az USA hadereje addigra lényegében feladott. Szívbe markoló beszámolóban mutatják be a hősies teljesítményeket, tragikus veszteségeket és a nehezen kivívott győzelmeket, amelyek során rájöttek, hogy egy csapat sikerének legfontosabb tényezője, hogy milyenek a vezetői.
Willink és Babin, miután leszereltek, kinevelték a SEAL-parancsnokok következő nemzedékét. Később létrehívták az Echelon Front nevű céget, amely a legkülönbözőbb ügyfelek számára tette lehetővé élenjáró, a harcmezőt uraló csapatok kiépítését. Az Extrém felelősség részletesen bemutatja, milyen hozzáállásra van szükség a SEAL-alakulatban, és ezeket az alapelveket hogyan lehet munkahelyen, családban, vagy bármilyen egyéb csapatban alkalmazni.
Elméleti oktatás és gyakorlatias tanácsok – ez a kötet forradalmasítja az üzleti vezetőképzést, és mindenkit rávezet arra, hogy elérjék céljaikat: vezetőkké és győztesekké váljanak.
„A SEAL vezetői könyv, amire vártunk. Szívbe markoló, erőteljes, gyakorlatias. Minden vezetőnek kötelező.”
– Roger Ailes, a Fox News Channel és a Fox Business Network elnök-vezérigazgatója, a Fox Television Stations elnökségi tagja
„Leif és Jocko a legjobbak. Megtiszteltetés, hogy együtt szolgálhattam velük. Ramadi városában pokoli harcokban vezették diadalra a SEAL-eket. Ebben a könyvben benne van, hogyan csinálták.” – Marcus Luttrell, USA haditengerészeti SEAL, A túlélő című #1 bestseller szerzője
„Fineszes. A Jack Welch-féle Six Sigma óta az első igazán forradalmi vezetéselmélet.”
– Don Imus, az Imus in the Morning című rádióműsor házigazdája
„Végre egy vezetői könyv, amely valóban bemutatja, hogyan kell vezetővé válni. Lebilincselő, letehetetlen, és hiányoznak belőle a szokványos közhelyek – ez egy hatékony könyv. Mindenféle karakterű vezető rengeteget fejlődik tőle.”
– Amy Brandt Schumacher, vállalkozó, cégvezető és filantróp
„Az Extrém felelősség minden vezetői szinten hihetetlen értéket közvetít. Inspiráló és letehetetlen; vezetői leckéi könnyen fogyaszthatók és gyakorlatba helyezhetők. A SEAL-es alapok lehetővé teszik, hogy olyan környezetben is megnyilvánuljanak a vezetői erények, ahol óriási a tét és nagy a nyomás. Jobb vezető lettem ettől a könyvtől, és csapatom minden tagja fejlődött tőle!”
– Jared Hamilton, a DrivingSales alapítója és ügyvezető igazgatója
„Életem egyik legjobb vezetői könyve – emellett lélegzetelállító háborús történet.”
– Marc Andreessen

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2021
17 December
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
428
Pages
PUBLISHER
21. Század Kiadó
SIZE
8.5
MB

More Books by Jocko Willink

Extreme Ownership Extreme Ownership
2017
Discipline Equals Freedom Discipline Equals Freedom
2020
The Dichotomy of Leadership The Dichotomy of Leadership
2018
Way of the Warrior Kid Way of the Warrior Kid
2017
Marc's Mission Marc's Mission
2018
Final Spin Final Spin
2021