• 179,00 Kč

Publisher Description

Galet förälskad av Rebecca Winters
Det är något som inte stämmer! Varför visar Theo så stort intresse för sin son nu? Han har minsann lyst med sin frånvaro i över sex år. Plötsligt dyker han upp och vill vara delaktig i allt som rör lille Ari, och hans intresse inbegriper även Stella.

När de börjar umgås som en riktig familj upptäcker Stella och Theo att känslorna de har för varandra finns kvar. Och de är starkare än någonsin. Vad var det egentligen som hände den där gången när Stella blev gravid och Theo bara försvann ur hennes liv? Det är frågor som måste få ett svar om de ska kunna gå vidare.


Brudens bästa vän av Nina Harrington
Hur planerar man ett bröllop?
Amy Edler är bagare – inte bröllopsfixare. Men förutom att vara tärna och baka en tårta till sin bästa väns bröllop tvingas hon även planera allt runt omkring – tillsammans med brudens motsträvige, men ursnygge bror.

Jared Shaw har inte blivit rik genom att låta andra göra jobbet, så även om han är allergisk mot allt vad bröllop heter kavlar han upp ärmarna för att hjälpa Amy med allt som ska ordnas. Och Jareds sista – och trevligaste – uppgift blir att hitta den perfekta presenten till tärnan …

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2011
January 1
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
413
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
3
MB

More Books by Rebecca Harrington & Nina Winters