Gezond Gewichtsverlies Met Intervalvasten - Alle Eten ... Maar Dan Wel Met Pauzes: Hoe Bereikt U Snel En Gezond Uw Ideale Gewicht Met De 16/8-Methode

    • 69,00 Kč
    • 69,00 Kč

Publisher Description

Gezond Gewichtsverlies Met Intervalvasten - Alle Eten ... Maar Dan Wel Met Pauzes: Hoe Bereikt U Snel En Gezond Uw Ideale Gewicht Met De 16/8-Methode

Leef gezonder, langer en slanker met maaltijdpauzes - zonder honger te lijden!

Een angstaanjagend lang dieet met afzien van alle, smakelijke maaltijden is niet voor jou? Probeer dan snel een interval in het 16/8 ritme. Het leuke is dat je nog steeds kunt feesten en je maar één regel hoeft te volgen. Alles wat je nodig hebt om gewicht te verliezen met deze methode en gezonde en smakelijke receptideeën die je meteen zelf kunt proberen, vind je hier in deze gids.

De intermitterende vasten is geschikt voor degenen die niet op permanente voedselverboden staan en ook niet willen een crash dieet, die leidt in de kortste tijd tot gewichtsverlies (door spierafbraak) te maken. Wie de korte tijd vasten uitvoert, zal een aantal positieve aspecten snel opmerken:

✓ Men leert weer onderscheid te maken tussen eetlust en honger.
✓ De calorie-inname wordt duurzaam verminderd met een goede prestatie, omdat de maag niet de hele dag gevuld is met grote maaltijden en kleine snacks.
✓ Het verbranden van de eigen vetdepots wordt in de afschuiningstijd bevorderd, omdat het lichaam hiervan gebruik moet maken om voor voldoende energie te zorgen. Men kan vieren met het dieet dus vrij snel koper gevolg.
✓ In een studie werd ontdekt dat intervalvasten chronische ziekten zoals diabetes, reuma en hoge bloeddruk kan verbeteren of zelfs voorkomen dat ze zich ontwikkelen.

De 16/8 methode is geschikt voor alle doelgroepen (beginners, gevorderden, mensen die willen afvallen, fitnesssporters of gewoon gezondheidsbewuste mensen) en is zeer eenvoudig te integreren in het dagelijks leven. Want er is nauwelijks een eenvoudiger en effectievere manier om permanent slank te worden - zonder het tellen van calorieën, zonder het JoJo-effect, ja, zelfs zonder sport.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2021
3 February
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
18
Pages
PUBLISHER
Logan J. Davisson
SIZE
614.1
KB

More Books by Logan J. Davisson

2019
2019
2018
2019
2018
2018