Meditatii Zilnice Pentru Femei Care Iubesc Prea Mult Meditatii Zilnice Pentru Femei Care Iubesc Prea Mult

Meditatii Zilnice Pentru Femei Care Iubesc Prea Mult

    • 189,00 Kč
    • 189,00 Kč

Publisher Description

Prin cartea sa plină de compasiune Femei care iubesc prea mult, Robin Norwood a revoluționat modul în care ne raportăm la relațiile romantice, oferind femeilor care iubesc prea mult un program de... revenire la nor­malitate.

Volumul de față vine în completarea celui anterior și se adresează tuturor femeilor care se simt atrase de parteneri problematici, care-și neglijează propriile interese și prietenii și care sunt incapabile să renunțe la o relație toxică din teama de a se simți „un nimeni“ fără partenerul de viață.

„Pilulele“ de înțelepciune și seninătate pe care le oferă Robin Norwood sunt un „tratament“ extrem de valoros, care le poate ajuta atât pe femeile, cât și pe bărbații de pretutindeni să-și trateze dependența și să inițieze relații funcționale echilibrate, bazate pe interese comune, preocupări spirituale și trăirea autentică a intimității. Fiecare meditație din această carte stimulează conștientizarea propriei persoane și a tipare­lor specifice de comportament, oferind îndrumare cu blândețe, răbdare și cu o profundă înțelegere a vulnerabilității, dar și a forței noastre interioare.

Fie că vrei să citești această carte minunată dintr-o suflare, fie că îți propui să parcurgi câte o pagină pe zi, Meditațiile zilnice pentru femei care iubesc prea mult îți vor oferi inspirație, com­pasiune și încurajare la fiecare lectură. 

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2021
5 August
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
384
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SIZE
16.4
MB

More Books by Robin Norwood

Women Who Love Too Much Women Who Love Too Much
2014
Why Me, Why This, Why Now? Why Me, Why This, Why Now?
2015
Femei care iubesc prea mult Femei care iubesc prea mult
2019
Kobiety, które kochają za bardzo Kobiety, które kochają za bardzo
2021
Cartas de las mujeres que aman demasiado Cartas de las mujeres que aman demasiado
2018
¿Por qué a mí? ¿Por qué a mí?
2012