Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to

    • 169,00 Kč
    • 169,00 Kč

Publisher Description

Johanna Kjellander forlader prædikestolen for evigt, mens sogne­børnene kaster salmebøger efter hende. Nå, men hendes erhvervsvalg var alligevel aldrig noget valg. Hendes far, en inkarneret modstander af kvindelige præster, tvang hende ind i præsteriet.

Per Persson lever et tarveligt liv, efter at hans farfar formøblede den formue, som rettelig burde have været hans. Farfaren døde ludfattig, sparket ihjel af sin sidste hest, og Per er nu en usselt betalt receptionist på et af Sveriges allerbedrøveligste hoteller.

Præsten og receptionisten møder tilfældigt hinanden på en parkbænk, og snart krydser en lige så farlig som naiv mand deres vej. Han hedder Johan Andersson, men in}den længe kender hele Sverige ham som Morder-Anders.

Trioen danner en uhellig alliance og kaster sig ud i erhvervsvirksomheder med meget mådelig moralsk beskaffenhed. Alt havde dog kunnet gå, hvis bare ikke en greve, en grevinde og selveste Herren og hans søn havde blandet sig.

Jonas Jonasson er journalist og iværksætter, men blev træt af sit gamle liv og bestemte sig til at blive forfatter. Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) er Jonas Jonassons tredje roman. De to første, Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt og Analfabeten der kunne regne, er blevet succeser verden over. Foreløbig har de solgt godt ti millioner eksemplarer og er udgivet i 45 lande.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2015
27 November
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Forlaget Modtryk
SIZE
907.6
KB

More Books by Jonas Jonasson

Sladká pomsta Sladká pomsta
2020
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2014
Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel)
2016
The Girl Who Saved the King of Sweden The Girl Who Saved the King of Sweden
2014
Prorokyně a hlupák Prorokyně a hlupák
2022
Hitman Anders and the Meaning of It All Hitman Anders and the Meaning of It All
2016