Pregătește-te pentru sfârșitul epoc‪ă‬

Publisher Description

Dumnezeu este rege, judecător și răscumpărător al cerului și al pământului.

Ca rege, scopul principal al lui Dumnezeu este reunificarea completă și eternă a împărăției sale. Reunificarea împărăției sale va veni atunci când își va distruge dușmanii: Satana și tot poporul aliniat cu el. În Matei 13: 24-50, Isus spune că oamenii aliniați cu Satana vor fi distruși la sfârșitul erei în care trăim. Oamenii care sunt neprihănit – care sunt ceea ce li se cere și să facă ceea ce li se cere – vor intra în vârsta următoare. Oamenii care sunt nedrepți – care nu sunt ceea ce li se cere și nu fac ceea ce li se cere – nu vor intra în epoca următoare. Calea pe care o urmează se va sfârși prin moarte.

Ca judecător, Dumnezeu trebuie să facă ceea ce este drept (Geneza 18:25; 1 Petru 2:23). Înainte de sfârșitul epocă, Dumnezeu ne va testa și ne va cântări inimile pentru a stabili dacă suntem neprihănit. La sfârșitul epocă, Dumnezeu va judeca și va stabili cine poate intra în vârsta de o mie de ani a împărăției sale și cine trebuie să fie distrus.

Ca răscumpărător, scopul lui Dumnezeu este să salveze cât mai mulți oameni posibil. Înainte de sfârșitul epocă, Dumnezeu ne va avertiza că se apropie sfârșitul și ne va chema să ne pregătim. Testele lui Dumnezeu ne ajută să ne pregătim și să lucrăm ca semne care să ne avertizeze că ne apropiem de sfârșitul epocii. Acestea sunt semne pe care le putem vedea cu mult înaintea fiarei, a profetului fals etc., astfel încât să putem fi pregătiți atunci când aceste lucruri se întâmplă.

Pregătește-te pentru sfârșitul epocă va spune
că va exista un sfârșit al acestei epocăcum să vă pregătiți pentru sfârșitul epocăceea ce ni se cere să fim să supraviețuim la sfârșitul epocăce ni se cere să facem pentru a supraviețui sfârșitului epocăcum să devenim ceea ce ni se cere să fimcum să facem ceea ce ni se cere să facemcum va determina Dumnezeu dacă suntem ceea ce ni se cere să fimsemne ale sfârșitului acestei epocă

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2021
23 January
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
90
Pages
PUBLISHER
Alton Danks
SIZE
260.4
KB

More Books by Al Danks

2019
2019
2019
2022
2021
2021

Other Books in This Series

2021
2022
2022
2020
2020
2020