• 179,00 Kč

Publisher Description

Denna publikation innehåller Svenska Bibeln (1917) (Gamla Testamentet och Nya Testamentet) och Webster's Bible (1833) (Gamla Testamentet och Nya Testamentet) parallel översättning. Den har 173 521 referenser och visar 2 Bibelns format. Det innehåller Svenska Bibeln och Webster's Bible (Gamla Testamentet och Nya Testamentet) formaterad i enläs och navigation vänlig format, eller Navi-format för kort. Här kommer du att finna varje värs skriven i pararell swe1917-wbt ordning. Det innehåller en full, separat och inte pararell, kopia av Svenska Bibeln och Webster's Bible (Gamla Testamentet och Nya Testamentet), byggd för text-till-tal (tts) så din enhet kan läsa Bibeln ut högt för dig.

How the general Bible-navigation works:

Ett testamente har ett index över sina böcker. TTS-formatet visar böcker och kapitel efter bokindexet. The Testaments reference each other in the book index. Varje bok har en hänvisning till det testament som det tillhör. Varje bok har en hänvisning till föregående och nästa bok. Varje bok har ett index för sitt kapitel. Varje kapitel har en hänvisning till boken den tillhör. Varje kapitel refererar till föregående och nästa kapitel. Varje kapitel har ett index över verserna. Varje kapitel i TTS hänvisar till samma kapitel i Navi-formatet. Varje vers numreras och hänvisar till det kapitel som det tillhör. Varje vers börjar på en ny linje för bättre läsbarhet. I TTS-format visas versnumren inte. Varje referens i ett index tar dig till platsen. Den inbyggda innehållsförteckningen hänvisar till alla böcker i alla format.

Vi tror att vi har byggt en av dem bästa, om inte den bästa navigations appen som finns i en ebook som den här! Den ger dig vilken vers som helst vid dina fingertoppar och är perfekt för en snabb sökning. Och kombinationen av Svenska Bibeln och Webster's Bible och navigationen gör denna ebook unik.

Observera att text-till-tal (TTS) Stödet varierar från enhet till enhet. Vissa enheter stöder inte det. Andra stöder endast ett språk och vissa stödjer många språk. Språket som används för TTS i denna ebook är Svensk.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2017
October 25
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
18,158
Pages
PUBLISHER
TruthBeTold Ministry
SIZE
28.8
MB

More Books by TruthBeTold Ministry