• 29,00 Kč

Publisher Description

Boeken voor meisjes 9-12: "Tweelingen" is het spannende en opwindende verhaal van de twaalfjarige Casey die onverwacht oog in oog komt te staan met een nieuw meisje genaamd Ali Jackson, de nieuwste aanwinst in Casey's klas op school. Meestal is het leuk om een nieuw meisje te hebben. Maar dit keer niet!

Als Casey beseft dat Ali er precies hetzelfde uitziet als zij, is ze helemaal niet onder de indruk. Om het nog erger te maken, Casey's verliefdheid, een jongen genaamd Jake Hanley en de coolste jongen in de klas, heeft plotseling interesse in Ali en Casey wordt meer geïrriteerd dan ooit. 

"Wie is ze en waarom heeft ze mijn gezicht?" Dit is een van de vele vragen die Casey stelt en ze is vastbesloten om het antwoord te vinden. Ze is echter helemaal niet voorbereid op de afloop. 

Binnen enkele dagen staat haar wereld, zoals ze die ooit kende, op zijn kop en de beslissingen die ze neemt, leiden tot gevolgen die buiten haar macht liggen. 

"Tweelingen - Boek 1: Verwisseld" is een fantastisch boek voor meisjes van 9-12 jaar en wordt zeker een nieuwe favoriet. Schoolvriendschappen, verliefdheden, drama en opwinding combineren zich tot een spannend en plezierig verhaal dat je niet zult kunnen loslaten.

GENRE
Young Adult
RELEASED
2020
March 1
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
114
Pages
PUBLISHER
KC Global Enterprises Pty Ltd
SIZE
1.4
MB

More Books by Katrina Kahler

Other Books in This Series