• 449,00 Kč

Publisher Description

Robert Macfarlane tager os med på en natur- og kulturhistorisk rejse ned gennem jordlag, hvor rødder fra træer og planter er forankret, og videre ned gennem grundfjeldet, ned i de grønlandske gletsjere, parisiske katakomber, underjordiske gravkamre og ind i huler og sprækker under havet og på landjorden, hvor fortidsfolk skabte deres kunst for tusinder af år siden.


UNDERLAND er en storslået udforskning af underverdenen i litteraturen, myterne, vores bevidsthed og i naturen. Den rækker tilbage til jordens begyndelse, ud i universet og er på samme tid forhistorisk og nødvendig nu og her – det er en bog, der forandrer den måde, vi ser verden på.

ROBERT MACFARLANE, født 1975, har modtaget et hav af priser for sine bøger og regnes som en af sin generations største forfattere inden for naturhistorie, rejsebeskrivelser og bøger om landskaber og de mennesker, der befolker dem. Macfarlanes bøger udkommer i mange lande og danner grundlag for teater, film, radio, musik og tv-serier på BBC. Han er tilknyttet Emmanuel College på University of Cambridge.

GENRE
Science & Nature
RELEASED
2020
October 30
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Forlaget Modtryk
SIZE
3.4
MB

More Books by Robert Macfarlane