Wachten (Hoe Riley Paige begon — Boek 2) Wachten (Hoe Riley Paige begon — Boek 2)
Book 2 - Hoe Riley Paige begon

Wachten (Hoe Riley Paige begon — Boek 2‪)‬

    • 109,00 Kč
    • 109,00 Kč

Publisher Description

‘Een meesterwerk van thriller en mysterie! De auteur heeft fantastisch werk geleverd door personages met een psychologische kant te ontwikkelen, die zo goed beschreven is dat we hun gedachten kunnen voelen, hun angsten kunnen volgen en hun succes toejuichen. De plot is erg intelligent en zorgt ervoor dat het boek je bezig blijft houden. Vol met wendingen, dit boek houdt je tot het einde van de laatste pagina wakker.’ 

- Boeken en filmrecensies, Roberto Mattos (re Eens wegWachten (Hoe Riley Paige begon — Boek Twee) is boek # 2 in een nieuwe psychologische thrillerreeks door # 1 bestsellerauteur Blake Pierce, wiens gratis bestseller Eens Weg (boek # 1) meer dan 1.000 vijfsterrenrecensies heeft ontvangen. De briljante 22-jarige FBI-stagiaire Riley Paige worstelt om de raadsels van de sadistische seriemoordenaar, die door de media de ‘clownmoordenaar’ wordt genoemd, te ontrafelen. Maar ontdekt dat het allemaal heel persoonlijk wordt wanneer ze zelf, het doelwit wordt, in een strijd voor haar leven.


De pas afgestudeerde Riley Paige is toegelaten tot het prestigieuze FBI-zomer stageprogramma en is vastbesloten om reputatie op te bouwen. Blootgesteld aan vele afdelingen van de FBI, denkt ze dat het een rustige zomer zal worden, totdat een seriemoordenaar Washington in zijn greep houdt. De ‘clown-moordenaar’ zoals hij wordt genoemd, kleed en schminkt zijn slachtoffers als clowns en drijft met prikkelende raadsels in de media de spot met de FBI. Hij laat iedereen zich afvragen: is hij zelf een clown?


Het lijkt erop dat alleen Riley een geest heeft die briljant genoeg is om de antwoorden te ontcijferen. En toch is de reis in de geest van deze moordenaar te donker en de strijd te persoonlijk voor Riley om er ongeschonden uit te komen. Kan ze dit dodelijke spel van kat en muis winnen?


WACHTEN, een spannende thriller vol met actie, is boek # 2 van een meeslepende nieuwe serie waarmee je tot laat in de nacht de pagina’s om blijft slaan. Het neemt lezers meer dan 20 jaar terug in de tijd, naar hoe Riley’s carrière begon en is de perfecte aanvulling op de EENS WEG-serie (Een Riley Paige Mysterie), met al 13 boeken in de serie en het loopt nog op.


Boek # 3 in HOE RILEY PAIGE BEGON-serie is binnenkort beschikbaar.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2020
27 February
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
250
Pages
PUBLISHER
Blake Pierce
SIZE
3.5
MB

More Books by Blake Pierce

Stíny minulosti (Psychologický detektivní thriller s Chloe Fine – kniha č. 1) Stíny minulosti (Psychologický detektivní thriller s Chloe Fine – kniha č. 1)
2020
Dokonalá manželka (Psychologický thriller o Jessie Huntové—kniha první) Dokonalá manželka (Psychologický thriller o Jessie Huntové—kniha první)
2019
Navždy Pryč (Záhada Riley Paige—Kniha Č. 1) Navždy Pryč (Záhada Riley Paige—Kniha Č. 1)
2016
Ještě Než Zabije (Záhady Mackenzie White—Kniha 1) Ještě Než Zabije (Záhady Mackenzie White—Kniha 1)
2018
Řešení (Povídka o Riley Paigeové) Řešení (Povídka o Riley Paigeové)
2019
Hlídaná (Stvoření Riley Paigeové – kniha č. 1) Hlídaná (Stvoření Riley Paigeové – kniha č. 1)
2018

Customers Also Bought

Een Verstoord Bezoek (Een Lacey Doyle Cozy Mystery—Boek 4) Een Verstoord Bezoek (Een Lacey Doyle Cozy Mystery—Boek 4)
2021
Misdaad in het Donker (Een Lacey Doyle Cozy Mystery – Boek 3) Misdaad in het Donker (Een Lacey Doyle Cozy Mystery – Boek 3)
2020
Dood en een hond (een Lacey Doyle Cozy Mystery – Boek 2) Dood en een hond (een Lacey Doyle Cozy Mystery – Boek 2)
2020
Tot Zwijgen Gebracht door een Spreuk (Een Lacey Doyle Cozy Mystery—Boek 7) Tot Zwijgen Gebracht door een Spreuk (Een Lacey Doyle Cozy Mystery—Boek 7)
2021
Bedrogen door een Vervalsing (Een Lacey Doyle Cozy Mystery—Boek 8) Bedrogen door een Vervalsing (Een Lacey Doyle Cozy Mystery—Boek 8)
2022
Catastrofe in een Klooster (Een Lacey Doyle Cozy Mystery—Boek 9) Catastrofe in een Klooster (Een Lacey Doyle Cozy Mystery—Boek 9)
2022

Other Books in This Series