• 3,99 €

Beschreibung des Verlags

Alfred de Musset var en fransk poet och dramatiker av perioden romantique.Il leder ett liv av "dandy utsvävande", som kännetecknas av sin affär med George Sand, när du skriver pjäser, inklusive den romantiska drama Lorenzaccio, hans mästerverk konstverk. Han nästa publicerade en självbiografisk roman La Confession av ett barn av århundradet 1836. depressiv och alkoholist, skrev han mindre och mindre efter 30 års ålder.

Han f**k Legion of Honor 1845 och valdes 1852 till den franska akademin, skriver han beställa delar till Napoleon III. Han dog vid en ålder av 46 och begravas i gottfinnande vid Pere Lachaise. Återupptäcktes i det tjugonde århundradet, särskilt i samband med NPT Jean Vilar och Gérard Philipe, Alfred de Musset anses nu vara en av de stora författarna romantiska franska, vars drama och lyrik visar extrem känslighet, en undersökning av renhet och utsvävningar.

100 Dessa citat är avsedda att ge tillgång till sitt monumentala verk av ett urval av hans viktigaste tankar i ett format som erbjuder tillgängliga för alla. Ett citat är ett utdrag ur ett sätt, kan detta vara en anledning, en sammanfattning av en komplex idé, ett pass, en öppning till en djupare reflektion.

GENRE
Kultur und Unterhaltung
ERZÄHLER
JJ
Johannes Johnström
DAUER
00:22
Std. Min.
ERSCHIENEN
2020
7. Dezember
VERLAG
Astorg Sweeden
PRÄSENTIERT VON
Audible.de
SPRACHE
SV
Schwedisch
GRÖSSE
22,2
 MB