21 de secrete ale antreprenorilor de succes 21 de secrete ale antreprenorilor de succes

21 de secrete ale antreprenorilor de succes

    • 6,99 €

    • 6,99 €

Beschreibung des Verlags

DESPRE AUDIOBOOK

În concepția lui Brian Tracy, orator profesionist, trainer și consultant în domeniile leadership, vânzări, creativitate și psihologia succesului, există anumite secrete, care odată dezvăluite, ne arată că, pentru a ajunge să ai sume fabuloase în cont, nu trebuie neapărat să te fi născut într-o familie bogată sau să fii beneficiarul unei educații de cel mai înalt nivel.

Bazată pe 25 de ani de experiență, cartea ne arată nu doar cum au ajuns anumiți oameni să aibă un deosebit succes financiar, ci scoate la iveală și legile care guvernează aceste povești de succes. Vom afla astfel care sunt pașii necesari și exercițiile practice care duc la o reușită punere în aplicare a acestor principii.

Stabilește-ți țelurile cu precizie, aplică strategiile din această carte și acționează, în fiecare zi, pentru a-ți îndeplini visurile!

DESPRE AUTOR

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

Este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizaţiilor. De asemenea, este preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com. A scris 70 de cărți și a creat mai mult de 800 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în 42 de limbi și sunt folosite în 64 de țări. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit.

Brian este un adept al învățării continue în domeniul afacerilor, psihologiei, managementului, vânzărilor, economiei, politicii, metafizicii și religiei.

DESPRE NARATOR

Zory David este muzician, compozitor, actor, inginer de sunet și producător muzical.

Compune muzică de la vârsta de 9 ani și a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică folk până în anul 2002.

A absolvit masteratul UNATC, profilul Arta actorului în 2011. De-a lungul carierei a jucat în seriale, scurtmetraje, reclame și pe scenele teatrelor. A moderat și a participat în proiectul de televiziune "La Mustață" timp de un an și jumătate pe TVR 2.

A creat împreună cu încă 5 colegi studiul ZERO Entertainment, care se ocupă cu producție muzicală și compoziție.

În prezent lucrează ca producător și inginer de sunet pentru Zero Entertainment.

GENRE
Wirtschaft
ERZÄHLER:IN
ZD
Zory David
SPRACHE
RO
Rumänisch
DAUER
01:14
Std. Min.
ERSCHIENEN
2024
30. Mai
VERLAG
Curtea Veche Publishing
PRÄSENTIERT VON
Audible.de
GRÖSSE
60,8
 MB