Foragtens tid: The Witcher 4 Foragtens tid: The Witcher 4

Foragtens tid: The Witcher 4

    • 15,99 €

    • 15,99 €

Beschreibung des Verlags

THE WITCHER 4, FORAGTENS TID: Den gamle verdensorden slår revner. Elvere og andre ikke-mennesker der er blevet undertrykt igennem mange år, danner oprørsgrupper i skovene, og samtidig er de bare små brikker i det storpolitiske spil mellem de gamle kongeriger og det nye ekspansive imperium Nilfgård. Midt i dette kaos står witcheren Geralt og hans plejedatter Ciri som ganske uforvarende spiller en vigtig rolle i en gammel spådom. Mange vil gerne have fat i hende fordi de mener at hun er i stand til at redde verden, eller ødelægge den. Det er ikke altid let at vide hvem man skal stole på, og der er ikke megen plads til ædle følelser. Foragtens tid er kommet.

THE WITCHER-SERIEN: Historierne, der udspiller sig i et middelalderligt og fantasyinspireret univers, handler om Geralts heltegerninger og om hans begær efter den uimodståeligt tiltrækkende troldkvinde Yennefer.

Geralt er witcher, en mand, der gennem hård træning og magiske drikke er blevet monsterjæger og koldblodig kriger. Han rider fra landsby til landsby for at tilintetgøre frygtindgydende monstre og dæmoner, som hærger landet og overfalder uskyldige mennesker. Men ikke alt, der ser uhyggeligt ud, er ondt - ikke alt, der ser harmløst ud, er godt. Geralt er heldigvis i besiddelse af overnaturlige kræfter fx forstærket syn, evne til hurtig heling og delvis immunitet over for menneskelige følelser, hvilket gør ham til en imponerende og ubarmhjertig dræber.

Med sin blanding af western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er witcher-serien forfriskende inden for sin genre. Her er et velfungerende plot og veldrejede intriger, som minder om dem man kan møde i The Game of Thrones. Her er galgenhumoristiske skildringer af et eventyrligt univers med næsten lige så mange fascinerende finurligheder som i Harry Potter. Det nærværende drama udspiller sig i de mest fantastiske omgivelser og er så overbevisende fortalt, at man er fanget med det samme.

GENRE
Science-Fiction und Fantasy
ERZÄHLER:IN
JL
Janek Lesniak
SPRACHE
DA
Dänisch
DAUER
13:43
Std. Min.
ERSCHIENEN
2020
14. Dezember
VERLAG
Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S
PRÄSENTIERT VON
Audible.de
GRÖSSE
578
 MB

Hörer kauften auch

Elverblod: The Witcher 3 Elverblod: The Witcher 3
2019
Skæbnens sværd: The Witcher 2 Skæbnens sværd: The Witcher 2
2018
Det sidste ønske: THE WITCHER 1 Det sidste ønske: THE WITCHER 1
2020